Verzenden & retourneren

Verzenden

Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling naar u verzonden per PostNL. Verzending naar een adres in Nederland kost € 4,50. Voor verzending naar het buitenland binnen de EU vragen wij een bijdrage van € 20,00. Voor verzending buiten de EU vragen wij een bijdrage van € 60,00.
U ontvang per e-mail bericht als uw bestelling is verzonden met daarin de Track&Trace barcode en een retourlink. Ook ontvangt u een e-mail met in de bijlage de factuur.

Retourneren

Het is uiteraard mogelijk om artikelen die gekocht zijn in onze webshop binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst te retourneren. Dit kan alleen met het aangehechte kaartje aan het kledingstuk in nette verpakking en met het retourformulier die in het pakket is bijgevoegd. Uw pakket kunt u voordelig retourzenden via onze retourlink voor €4,50. Deze link kunt u vinden in de e-mail: uw bestelling is verzonden. Dit geldt alleen voor zendingen binnen Nederland. Deze mogelijkheid heeft u dus alleen als het een aankoop betreft via onze webshop. Bovenstaand is niet geldig tijdens de 'restanten stuntverkoop dagen'. Dan kunnen die gekochte items niet meer retour.

Wilt u artikelen retour zenden die u op een beurs heeft gekocht? Dan kunt u de items retour zenden inclusief de ingevulde kassabon.

Zodra wij de artikelen retour ontvangen hebben, krijgt u van ons een credit-factuur per e-mail. Binnen 3 werkdagen wordt het aankoopbedrag (exclusief de verzendkosten) retour geboekt naar het bankrekeningnummer waarmee u betaald heeft. Als u de gehele order retourneert dan heeft u wettelijk recht op teruggaaf van uw bijdrage in de verzendkosten. Bij het volledig retourneren van een order mogen wij wettelijk onze retour/verwerkingskosten verrekenen met uw bijdrage verzendkosten. Dit resulteert dan in een 0-bedrag en vind u daarom niet terug op de creditfactuur.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Portlavande.com 4,8 / 5 - 142 Reviews @ Google