Algemene voorwaarden

Een transactie komt tot stand na het doen van een bestelling bij Portlavande.com en na ontvangst van een bevestiging per e-mail. Indien u een bestelling via onze website plaatst, geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. Dus lees ze daarom zorgvuldig door. Typefouten en beeldfouten voorbehouden. Aan per abuis fout opgegeven prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Privacy

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Portlavande.com Uw gegevens worden gebruikt voor het verwerken van de bestellingen, waarin begrepen het gericht uitvoeren van marketingactiviteiten door Portlavande.com. Met het akkoord gaan van deze Algemene Voorwaarden geeft u mede aan kennis te hebben genomen van, en akkoord te zijn met ons Privacy Statement. Dit geeft ons het recht om uw persoonsgegevens te verwerken voor gerichte doeleinden beschreven in het Privacy Statement.

Aanbiedingen en prijzen

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Portlavande.com is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van programmeerfouten in haar website. Mocht er een verschil zijn tussen de prijzen die op de website staan en de prijs die op de prijskaartjes van het product staat, dan is de juiste prijs altijd de prijs die op het moment van de aankoop op de website wordt getoond.

Betaling

Bij een bestelling dient u altijd vooruit te betalen door middel van één van de betalingsmogelijkheden, die u op onze informatiepagina kunt vinden. De bestelling wordt alleen verzonden als er betaald is. De bestelling moet binnen 4 dagen betaald zijn. Als dat niet is gebeurd, zijn wij genoodzaakt om de bestelling retour te boeken in onze voorraad en u €12,50 in rekening te brengen ter vergoeding van de onkosten. Het kan voorkomen dat om bepaalde reden of in overleg met de klant de bestelling toch wordt verzonden zonder dat er vooraf is betaald. De factuur dient binnen 8 dagen voldaan te worden. In geval van wanbetaling wordt na twee herinneringen de vordering automatisch uit handen gegeven aan ons incassobureau. Alle daaraan verbonden kosten waaronder ook de wettelijke rente komen voor rekening van de koper.

Aflevering

Portlavande.com verzendt uw bestelling per Post.NL. Portlavande.com doet al het mogelijke om de aangegeven levertijd (3 werkdagen) te realiseren. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn binnen 3 dagen, om welke reden dan ook, ontvangt u hierover bericht per e-mail of telefoon. Bij bestellingen van meerdere artikelen wordt het vermeld op de factuur. Het bedrag wat teveel is overgemaakt, wordt binnen 3 werkdagen retour gestort.

Verzendkosten

U betaalt €4,50 aan portokosten over uw bestelling met een afleveradres in Nederland. Voor bestellingen uit het buitenland binnen de EU zijn de portokosten €20,- Bij verzending buiten de EU vragen wij een bijdrage van €60,00

Voor €4,50 kunt u een pakket retourneren indien u onze retourlink gebruikt. Bij ruilen neemt portlavande.com eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te verzenden artikel voor haar rekening. De verzendkosten en het verzendrisico van de terug te sturen bestelling zijn voor rekening van de koper.

Annuleren

U kunt zonder opgaaf van reden uw bestelling annuleren. U dient dit binnen 24 uur per e-mail te doen. Wordt uw bestelling later geannuleerd dan binnen de 24-uur, zijn wij genoodzaakt €12,50 aan u in rekening te brengen ter vergoeding van de onkosten.

Retourneren

 1. U kunt uitsluitend artikelen retourneren die gekocht zijn bij Portlavande.com.
 2. Het artikel dient onbeschadigd, ongedragen, met aangehecht artikelkaartje en in nette verpakking teruggestuurd te worden.
 3. De retour bon dient volledig ingevuld mee teruggezonden te worden. De verzendkosten zijn gedeeltelijk en het verzendrisico volledig voor rekening van de koper.
 4. Als uw bestelling bezorgd is, heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en wordt deze definitief.
 5. Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag excl. verzendkosten binnen 3 werkdagen aan u overgemaakt worden. Bij het volledig retourneren van een order mogen wij wettelijk onze retour/verwerkingskosten verrekenen met uw bijdrage verzendkosten. Dit resulteert dan in een 0-bedrag en vind u daarom niet terug op de creditfactuur.
 6. Bij klachten of beschadiging (tijdens transport), dient u eerst telefonisch contact op te nemen met Portlavande.com.
 7. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde pakketten worden door Portlavande.com niet geaccepteerd, ongeacht de reden van het retourneren.

Garantie en aansprakelijkheid

 1. Portlavande.com garandeert dat de te leveren artikelen voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken dan ook.
 2. De onder 1. genoemde garantie geldt gedurende een periode van 1 maand na levering.
 3. Het eventueel pillen en krimpen van kleding valt niet onder een garantie. 
 4. Portlavande.com verschaft u een aankoopbewijs (factuur) als bewijs met betrekking tot de garantie.
 5. Indien de te leveren artikelen niet voldoen aan de onder 1. gegarandeerde eisen, zal Portlavande.com het artikel binnen redelijke termijn na terugzending, vervangen of zorgdragen voor herstel.
 6. De hiervoor genoemde garantie geldt niet wanneer het gebrek is ontstaan als gevolg van onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik of wanneer, zonder toestemming van Portlavande.com, u of derden wijzigingen hebben aangebracht dan wel trachten aan te brengen aan het artikel of deze hebben aangewend voor doeleinden waarvoor het artikel niet bestemd is.
 7. Indien het geleverde artikel niet overeenstemt met hetgeen was overeengekomen en deze niet-conformiteit een gebrek is in de zin van de regeling van de productaansprakelijkheid, dan is Portlavande.com niet aansprakelijk voor de daaruit voortvloeiende gevolgschade.
 8. Wanneer de producent van een gebrekkig artikel aansprakelijk is voor gevolgschade, dan wordt de aansprakelijkheid van Portlavande.com beperkt tot herstel of vervanging van het artikel, dan wel terugbetaling van de koopprijs.
 9. Onverminderd het bovenstaande is Portlavande.com niet aansprakelijk indien de schade is te wijten aan opzet en/of grove schuld en/of verwijtbaar handelen, dan wel uw onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik.
 10. De in deze voorwaarden opgenomen beperkingen van de aansprakelijkheid voor directe schade gelden niet indien de schade te wijten is aan opzet of grove schuld van Portlavande.com

Copyright

Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zullen wij juridische stappen ondernemen.

Klachten

Heeft u klachten of bent u ontevreden over bepaalde zaken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen per e-mail via [email protected]

Niet leverbaar artikel

Helaas komt het af en toe voor dat een artikel helemaal niet meer leverbaar blijkt te zijn. U wordt hierover per e-mail of telefonisch geïnformeerd. Als wij geen contact kunnen krijgen met u dan wordt het vermeld op de factuur.

Wij wensen u veel winkelplezier!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Portlavande.com 4,8 / 5 - 107 Reviews @ Google